Cloudigy Logo

Werken bij Cloudigy

Neem de vrijheid die je verdient.

Werken bij Cloudigy

Cloudigy is een jonge, groeiende en onafhankelijke organisatie die oplossingen ontwikkelt voor organisaties middels het Microsoft Power Platform. Wij maken het digitale leven van onze klanten makkelijker! Wij zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s die ook het verschil willen maken voor onze klanten.

Vrouwen in de IT

Slechts 22% van de IT-werknemers in Europa is vrouw. Maar bij Cloudigy veranderen we dat stereotype. Lees hier verder over Daphne Box, Zoë, en Daphne Demoet – drie vrouwen die hun ervaringen, uitdagingen en visies in de IT-sector delen.

Onze vacatures

Jij weet (zelfstandig) oplossingen te bouwen in het Power Platform. Help jij mee om het (digitale) leven van onze klanten te verbeteren.

Jij kent het Power Platform als je broekzak en je wilt graag zelfstandig je eigen projecten en klanten managen. Beleef de vrijheid van Cloudigy!

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Spreekt onze organisatie je aan, en zou je graag eens in gesprek willen gaan over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen!

Wij ontdekken graag nieuw talent als we tegelijkertijd jouw studie een boost kunnen geven. Wij hebben de ruimte voor allerlei soorten stages en opleidingen.

Geen ervaring met het Power Platform, maar wel affiniteit met IT, Bedrijfskunde of automatiseringen? Wij leiden je wel op!

“Het fijnste aan mijn baan bij Cloudigy is de flexibiliteit. Hier bepaal ik zelf mijn werktijden en -locaties. Zolang ik goed overleg met mijn collega’s en mijn verantwoordelijkheden in orde heb is er heel veel mogelijk.”

Klaas de Jong

Senior Power Platform Consultant

Waarom wil jij werken bij Cloudigy?

Wij geloven in ontwikkeling, niet alleen van onze oplossingen maar ook van onszelf! Daarom krijg je 20% van jouw contracttijd beschikbaar om jouw kennis in en rondom het Power Platform verder uit te breiden, of te werken aan die ene gave app die je altijd al had willen maken! Echt de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen & eigen ideeën om te zetten in oplossingen, waarbij begeleiding en support slechts 1 vraag, klik of belletje weg is.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat onze klanten op de juiste manier, op het juiste moment en met de juiste tools geholpen wordt. Daarom willen we niet voor jou bepalen hoe en wanneer je werkt, maar willen we jou de ruimte geven om dit zelf in te delen, zodat je het beste resultaat voor onze klanten, en jezelf, kunt realiseren. Dit uit zich in de volgende concrete vrijheden;

 

Wij vinden dat de werk/prive balans op orde moet zijn. Daarin stellen wij ons flexibel op. Je werkt om te leven is ons motto. Als deze basis goed in orde is, zorgt dat er in onze ogen juist voor dat je met de juiste energie aan de slag kan.

 

Door zelf je werktijden en werklocatie in te delen bieden we die flexibiliteit. Wij gaan er daarbij uiteraard wel vanuit dat je zelfstandig en professioneel genoeg bent om jouw eigen agenda te plannen en te organiseren zonder dat je jezelf of anderen tekort doet.

 

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, daarom bieden we je 20% van je contracttijd aan om tot zelf ontwikkeling te komen. Of dit nu een oplossing is die je ontwikkeld voor een goed doel, die nieuwste technieken uitzoekt, blogs schrijft of studeert, uiteindelijk profiteren we daar allemaal van.

We werken veel remote met onze klanten, maar zijn ook regelmatig op locatie, zowel onze eigen locatie alsook die van onze klanten. Als je dat wenst, kunnen we je een lease auto bieden met een aantrekkelijke regeling. Wij geloven in duurzaamheid en ook in techniek, en hierom prefereren wij een elektrisch voertuig. Wij moedigen dit aan door een hoger leasetarief te bieden als je voor een EV gaat. Ook hierin is flexibiliteit belangrijk; wanneer je dat wenst, mag je in de vakantieperiode je EV in ruilen voor een benzinevariant! Hierdoor zorgen we ervoor dat je ongestoord op vakantie kan zonder de oplaad-stress.

 

Wil je toch liever een benzine auto rijden, dan is dat uiteraard mogelijk, maar tegen een lager tarief ten opzichte van het EV tarief. En dan nog kan je voor de gestelde budgetten een prima auto rijden.

Wij houden er niet van om alles altijd maar te moeten vastleggen. Liever werken wij op basis van verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarom bieden we je een onbeperkt vakantiebudget. Wat letterlijk betekent: Neem het aantal dagen vakantie op wat je nodig denkt te hebben. Uiteraard in goed overleg, waarbij het juiste resultaat voor Cloudigy altijd voorop staat. Dit betekent dat je in overleg met collega’s en je werkplanning de juiste keuzes maakt.

 

Hiermee willen wij stimuleren dat je b.v. die ene droomreis die je altijd al had willen maken ook echt gaat maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je resterend vakantiedagen budget. Zolang je maar leuke foto’s blijft delen in de groepsapp & vol energie terugkomt.

We zijn een startende organisatie, maar evengoed zorgen wij ervoor dat je bij ons ‘gewoon’ een marktconform + salaris. Dat betekent dat je afhankelijk van jouw opleiding en ervaring een salaris aangeboden krijgt dat passend is in de huidige markt, en ook bij Cloudigy intern! En met name dat laatste is belangrijk! Wij vinden namelijk dat als Cloudigy door jou en je collega’s steeds meer winst maakt, dat je daar blijvend in moet worden beloond. En niet door een bonus, maar maandelijks op jouw salarisstrookje.

Binnen Cloudigy werken we graag efficiënt en veilig. Daarom krijg jij een moderne (en snelle) laptop van de zaak. 

Wij zitten centraal in Nederland, pal aan de A1 in Amersfoort Noord. Dat betekent dat wij vanuit het middelpunt in Nederland elke uithoek in Nederland kunnen bedienen. Het kantoor is 24/7 open. Je bent er altijd welkom, maar werk jij graag vanuit huis voor een aantal dagen per week? Geen enkel probleem. Zolang je maar onderdeel blijft zijn van onze cultuur en de groep en je je beste beentje voor zet bij de verschillende klant projecten.

Wij vinden het geen probleem als jij graag een periode vanuit een vakantie adres wilt werken. De werk/prive balans is voor ons erg belangrijk. Omdat jij graag op jouw manier je dag en leven in deelt, betekent dat voor ons niet dat je fysiek op kantoor of in Nederland moet zijn. 

Ontmoet ons team

De gezichten achter Cloudigy

Dennis Blotenburg

Power Platform Specialist (& Partner)

Klaas de Jong

Senior Power Platform Consultant

Daphne Demoet

Junior Power Platform Consultant

Daphne Box

Junior Power Platform Consultant

Raf van Sambeek

Junior Power Platform Consultant

Matthijs Koops

Junior Power Platform Consultant

Job van den Brink

Junior Power Platform Consultant

Zoë van de Pol

Stagiair

Een handjevol klanten waar wij voor werken

Bij Cloudigy werk je aan interessante projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor heb je veel afwisseling tijdens je werkdag waardoor je je niet snel zult vervelen.

(Open) sollicitatie versturen?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om te komen werken bij Cloudigy. Laat ook direct je CV of LinkedIn profiel achter zodat we kunnen zien welke ervaring je al hebt.