Contacteer ons.

Wij helpen uw onderneming graag met Office 365 en andere cloud vraagstukken. Bent u geïnteresseerd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Algemene vragen.

Wat kan Cloudigy voor uw organisatie betekenen? Maar wat bijvoorbeeld ook juist weer niet. Een aantal veel voorkomende vragen over onze dienst verlening hebben we hieronder al voor u uitgeschreven. Kunt u het antwoord op uw vraag niet terug vinden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cloudigy is een jonge onderneming, dat zich richt op het inrichten, beheren en optimaliseren van cloud werkplek oplossingen.

U kunt ook terecht bij Cloudigy voor training en advies omtrent cloud oplossingen en begeleiden van (cloud) aanbestedingstrajecten.

Zonder plan geen compleet product. Wij zullen eerst gezamenlijk met uw organisatie afstemmen wat de behoeftes en wensen zijn. Hier krijgt u een voorstel van waarin wij aangeven wat wij gaan doen, maar ook wat wij niet doen. Om zo onduidelijkheden te voorkomen.

Cloudigy richt zich met de cloud werkplek met name op midden / klein bedrijf. Voor training en consulting richten wij ons op zowel midden als groot bedrijf.

Cloudigy is een kleine informele organisatie waar open gecommuniceerd wordt.

Benieuwd of de klik er is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Merken u en uw collega’s verminderde functionaliteit welke bij een ieder dezelfde symptomen veroorzaken? Grote kans dat er een algehele verstoring aanwezig is. U kunt in ieder geval op de volgende locatie bekijken of er veel anderen zijn met klachten: http://allestoringen.nl/storing/office-365

Is dit niet het geval, óf heeft u andere verstoringen dan kunt u contact met ons opnemen via support@cloudigy.nl

Elke situatie is anders, prijzen kunnen dan ook alleen benoemd worden als de gewenste situatie duidelijk is.

De minimale vereisten zijn dat er een stabiele internet verbinding is.

Wilt u het volledige cloud werkplek concept implementeren, dan is Windows 10 Pro 1804 of hoger vereist. Wij adviseren ook om werkplek apparatuur te gebruiken dat bijvoorbeeld een TPM chip heeft. Dit zit voornamelijk in apparatuur welke voor de zakelijke markt beschikbaar is. Consumenten apparatuur is niet geschikt.

De ideale cloud werkplek heeft ook zo min mogelijk latency applicaties. Zo veel mogelijk applicaties vanuit de cloud heeft de voorkeur.

Voldoet u niet aan deze voorwaarden, dan is dat geen enkel probleem. Gezamenlijk bekijken we wat het beste bij uw situatie past.

Mocht u meer informatie nodig hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.