Power Platform2020-09-30T09:19:22+02:00

Uw Power Platform Partner

Cloudigy is uw partner voor het Power Platform!

We hebben ruime ervaringen met Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agent.

Wij denken graag met u  mee om gezamenlijk te bepalen wat de beste oplossing voor uw organisatie is. Zo bekijken we gezamenlijk hoe de digitale processen het beste geïmplementeerd kunnen worden. Daarbij houden we ook rekening met het type licentie dat gebruikt moet worden. Dit zodat u ook direct inzichtelijk heeft wat uw operationele kosten op dit vlak zijn.

Heeft u een Power App op maat nodig? Wij bouwen hem graag voor óf met u.

Maatwerk met standaard bouwblokken.

Mogelijkheden

 • Power Apps – Apps op basis van standaard bouwblokken
 • Chatbots – Intelligente chatbots
 • Automatisering – handmatige processen automatiseren
 • Power BI – Inzichtelijk maken van data

Iedere onderneming is weer net even anders. Waar een maatwerk applicatie maken vroeger een tijdsintensieve en kostbare oplossing was is dat sinds de intrede van het Microsoft Power Platform drastisch verlaagd. Hierdoor is een maatwerk applicatie ook voor het midden en klein bedrijf mogelijk geworden. Met het Power Platform zijn organisaties op basis van ‘low code no code’ concepten in staat om een applicatie te (laten) ontwikkelen zonder daar nog een programmeur voor nodig te hebben. Met Power Apps is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen enkele uren tot dagen een applicatie op maat te hebben, beschikbaar op elk apparaat.

Doormiddel van standaard bouwblokken is het mogelijk om applicaties te ontwikkelen die antwoord geven op uw behoeftes.
Cloudigy kan u helpen met het ontwikkelen van Power Apps en de gehele automatisering daarachter. Heeft u nu bijvoorbeeld diverse Excel bestanden die bepaalde bedrijfsprocessen huisvesten? Dat kunt u ook digitaliseren middels een App, zodat een ieder die daarbij moet kunnen, realtime informatie kan verwerken of bekijken.

Automatiseren

Bedrijven hebben vaak veel verschillende processen welke doorlopen moeten worden om het werk voor elkaar te krijgen. Medewerkers zijn vaak met veel van deze processen belast. Deze processen zijn vaak arbeidsintensief. Waar processen en mensen samenkomen komen er helaas ook fouten bij kijken, immers, waar mensen werken worden fouten gemaakt.

Het automatiseren van processen zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt kunnen worden in de procedures. Daarnaast zorgt het ervoor dat medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan deze processen en tijd over houden voor de andere taken.

Cloudigy heeft ruime ervaringen in het automatiseren van diverse zaken, denk hierbij onder andere aan het automatiseren van Power Apps, Document Management Systemen (DMS) of ICT automatiseringsprocessen.

Training & Opleiding

Bent u met uw organisatie al aan de slag met Power Apps maar loopt u nog tegen bepaalde zaken aan? Of wilt u alleen maar kennis maken met de mogelijkheden van Microsoft PowerApps?

Wij kunnen u in een dag meenemen in de mogelijkheden van een PowerApp. Startende eerst met een korte algemene Office 365 introductie, gevolgd door een deepdive in de mogelijkheden van PowerApps, Power Automate en/ of Power Virtual Agent.

Heeft u al een idee van een mogelijke app die u wilt gaan gebruiken binnen uw organisatie? Dan kunnen we hiermee aan de slag.

Meer informatie rondom de mogelijkheden kunt u hier terugvinden.

App in a Day

Wilt u samen met een aantal collega’s deelnemen aan de trainingsdag “App in a Day”?

Bouw samen met een expert een app op maat en leer de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform kennen.

Klik hier voor meer informatie.

Freelancers

Bent u opzoek naar Microsoft Power Apps Freelancers of naar een Freelancer Power Automate of een Microsoft Power Virtual Agent Freelancer?

Bekijk dan eens ons initiatief https://www.lowcodenocode.nl

Met dit initiatief proberen we freelancers en opdrachtgevers samen te brengen. Hierbij bent u verzekerd van een specialistische intake én een passende specialist die de opdracht voor u uitvoert.

Onze laatste Power Platform Blogs

Licentiemodel Power Automate

Ontdek hoe de licentie structuur van Power Automate in elkaar steekt. Wat heb jij voor licentie nodig om jouw processen te kunnen automatiseren? Ontdek het hier!

Licentiemodel PowerApps

Een uitgebreid overzicht van hoe het Microsoft Power Apps licentie model eruit ziet. Wat krijg je binnen welke PowerApps licentie en wat past het beste bij mijn oplossing!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Cloudigy

  Uw partner voor cloud infrastructuur.

  Hieronder kunt u onze laatste posts op Twitter terug vinden.

  RECENTE TWEETS

  Ga naar de bovenkant