Cloudigy Logo

Uw Power Platform Partner

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Simpel en snel applicaties bouwen

Sinds de intrede van het Microsoft Power Platform zijn de kosten voor het bouwen van een maatwerk-applicatie drastisch verlaagd. Hierdoor is een maatwerk applicatie ook voor het midden en klein bedrijf mogelijk geworden. Met het Power Platform zijn organisaties op basis van ‘low code no code’ concepten in staat om een applicatie te (laten) ontwikkelen zonder daar nog een programmeur voor nodig te hebben. Met Power Apps is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen enkele uren tot dagen een applicatie op maat te hebben, beschikbaar op elk apparaat.

Op basis van uw behoeftes.

Doormiddel van standaard bouwblokken is het mogelijk om applicaties te ontwikkelen die antwoord geven op uw behoeftes. Cloudigy kan u helpen met het ontwikkelen van Power Apps en de gehele automatisering daarachter. Heeft u nu bijvoorbeeld diverse Excel bestanden die bepaalde bedrijfsprocessen huisvesten? Dat kunt u ook digitaliseren middels een App, zodat een ieder die daarbij moet kunnen, realtime informatie kan verwerken of bekijken.

Automatiseren

Bedrijven doorlopen vaak handmatig veel verschillende processen om het werk voor elkaar te krijgen. Medewerkers zijn vaak met veel van deze processen belast. Deze processen zijn vaak erg arbeidsintensief. Waar processen en mensen samenkomen komen helaas ook fouten bij kijken. Immers, waar mensen werken worden fouten gemaakt.

Het automatiseren van processen zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt kunnen worden in de procedures. Daarnaast zorgt het ervoor dat medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan deze processen en tijd over houden voor de andere taken.

Cloudigy heeft ruime ervaringen in het automatiseren van diverse zaken, denk hierbij onder andere aan het automatiseren van Power Apps, Document Management Systemen (DMS) of ICT automatiseringsprocessen.

Power Apps

Power Automate

Copilot Studio

Training & Opleiding

Bent u met uw organisatie al aan de slag met Power Apps maar loopt u nog tegen bepaalde zaken aan? Of wilt u alleen maar kennis maken met de mogelijkheden van Microsoft PowerApps?

Wij kunnen u in een dag meenemen in de mogelijkheden van een Power App. Startende eerst met een korte algemene Office 365 introductie, gevolgd door een deepdive in de mogelijkheden van PowerApps, Power Automate en/of Power Virtual Agent.

Heeft u al een idee van een mogelijke app die u wilt gaan gebruiken binnen uw organisatie? Dan kunnen we hiermee aan de slag.

App In A Day!

Wilt u samen met een aantal collega’s deelnemen aan de trainingsdag ‘App In A Day’?

Bouw samen met een expert een Power App op maat en leer de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform kennen!