Cloudigy Logo

Word jij onze nieuwe medior consultant?

Zet jouw talent in bij Cloudigy.

Medior Power Platform Consultant (24 - 40 uur)

Beschik jij over de benodigde ervaring met het Microsoft Power Platform of binnen andere low-code platformen en doe jij niets liever dan het ontwikkelen van slimme oplossingen en automatiseringen? Groei dan met ons mee tijdens jouw nieuwe baan bij Cloudigy!

Functie-eisen

Je hebt ervaring met bedrijfsprocessen en de vertaling naar het Power Platform dan wel naar andere low-code platformen.

Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen het Microsoft Power Platform dan wel binnen andere low-code platformen.

Je kan zelfstandig aan de slag met je eigen projecten.

Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.

Je kan goed omgaan met de vrijheid die wij jou bieden.

Jouw werkdag bij Cloudigy

Wij vinden het belangrijk om je de ruimte te geven om jouw dag zelf in te plannen! Wil je eerst de kinderen naar school brengen of nog even sporten? Geen probleem! Wil je vanuit huis werken of werk je liever vanaf de Costa del sol? Zolang het jou in staat stelt om innovatief aan de slag te kunnen met het Microsoft Power Platform juichen wij het toe! Het gaat om het resultaat!

In jouw rol ben je verantwoordelijk om de wereld van onze klanten een stukje makkelijker te maken. Dit doe je door de verschillende bedrijfsprocessen van de klant te analyseren, adviezen te geven over procesoptimalisatie en deze vervolgens te digitaliseren met het Microsoft Power Platform. Je bouwt bijvoorbeeld een Power App waarmee je de buitendienst toegang verschaft tot dezelfde informatie als het personeel op kantoor heeft. De week erop zorg je ervoor dat je middels Power Automate de medewerkers van een administratiekantoor repeterend werk uit handen neemt.

Bij Cloudigy krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Je gaat met onze klanten in gesprek om de juiste oplossingen aan te dragen. Jij maakt samen met een senior een inschatting van de juiste oplossing, de benodigde uren en na akkoord van de opdrachtgever ga je samen met het team het advies omzetten in een waardevol product voor de klant.

Wat krijg je van ons?

Veel vrijheid en flexibiliteit

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kantoor op een centrale locatie in Amersfoort (op 1 minuut van de A1/A28)

20% van je contracttijd beschikbaar voor eigen invulling.

Onbeperkt aantal vakantiedagen.

Een salaris tussen de €3.000 en €4.000 (op basis van ervaring).

Een salaris dat meegroeit met onze organisatie.

Past deze vacature perfect bij jou?

Stuur jouw sollicitatie naar jobs@cloudigy.nl (of gebruik het formulier hieronder) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet gewaardeerd. 

Boost jouw carriére bij Cloudigy.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om te komen werken bij Cloudigy. Laat ook direct je CV of LinkedIn profiel achter zodat we kunnen zien welke ervaring je al hebt.