Cloudigy Logo

Word jij onze nieuwe senior consultant?

Jouw werkgeluk staat altijd op de eerste plaats.

Senior Power Platform Consultant (24 - 40 uur)

Beschik jij over de benodigde ervaring met het Microsoft Power Platform en doe jij niets liever dan het ontwikkelen van slimme oplossingen en automatiseringen? Dan kunnen wij jouw talent binnen onze organisatie goed gebruiken!

Functie-eisen

Je hebt ervaring met bedrijfsprocessen en de vertaling naar het Power Platform.

Je hebt minimaal 1,5 jaar werkervaring binnen het Microsoft Power Platform.

Je kan zelfstandig aan de slag met je eigen projecten.

Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.

Je kan goed omgaan met de vrijheid die wij jou bieden.

Jouw werkdag bij Cloudigy

Wij vinden het belangrijk om je de ruimte te geven om jouw dag zelf in te plannen! Wil je eerst de kinderen naar school brengen of nog even sporten? Geen probleem! Wil je vanuit huis werken of werk je liever vanaf de Costa del Sol? Zolang het jou in staat stelt om innovatief aan de slag te kunnen met het Microsoft Power Platform juichen wij het toe! Het gaat om het resultaat!

In jouw rol ben je verantwoordelijk om de wereld van onze klanten een stukje makkelijker te maken. Dit doe je door de verschillende bedrijfsprocessen van de klant te analyseren, adviezen te geven over procesoptimalisatie en deze vervolgens te digitaliseren met het Microsoft Power Platform. Je bouwt bijvoorbeeld een Power App waarmee je de buitendienst toegang verschaft tot dezelfde informatie als het personeel op kantoor heeft. De week erop ontwerp je het datamodel voor een oplossing binnen een overheidsinstantie, waar naast het datamodel ook de beveiliging en compliance van de oplossing enorm belangrijk is.

Bij Cloudigy krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Je gaat met onze klanten in gesprek om de juiste oplossingen aan te dragen. Jij maakt een inschatting van de juiste oplossing, de benodigde uren en na akkoord van de opdrachtgever ga je jouw advies omzetten in een waardevol product voor de klant.

Wat krijg je van ons?

Veel vrijheid en flexibiliteit

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kantoor op een centrale locatie in Amersfoort (op 1 minuut van de A1/A28)

20% van je contracttijd beschikbaar voor eigen invulling.

Onbeperkt aantal vakantiedagen.

Een salaris tussen de €3.500 en €5.000 (op basis van ervaring).

Een salaris dat meegroeit met onze organisatie.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur jouw sollicitatie naar jobs@cloudigy.nl (of gebruik het formulier hieronder) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet gewaardeerd. 

Boost jouw carriére bij Cloudigy.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om te komen werken bij Cloudigy. Laat ook direct je CV of LinkedIn profiel achter zodat we kunnen zien welke ervaring je al hebt.