Cloudigy Logo

Word jij onze nieuwe junior consultant?

Start jouw carrière bij Cloudigy.

Junior Power Platform Consultant (24 - 40 uur)

Geen ervaring met het Microsoft Power Platform, maar wel affiniteit met het ontwikkelen van slimme oplossingen en automatiseringen? Dan kunnen wij jouw talent binnen onze organisatie goed gebruiken! Binnen deze functie leiden wij jou op tot een echte specialist, waarbij je begeleid wordt door één van onze experts.

Functie-eisen

Je hebt belangstelling om bedrijfsprocessen te helpen verbeteren en deze te vertalen naar oplossingen binnen het Power Platform.

Je hebt affiniteit met ICT én bedrijfskunde.

Je bent zelfstandig.

Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.

Je kan goed omgaan met de vrijheid die wij jou bieden.

Jouw werkdag bij Cloudigy

Wij vinden het belangrijk om je de ruimte te geven om jouw dag zelf in te plannen! Wil je eerst nog even sporten, of je bent gewoon geen ochtend mens? Geen probleem! Wil je vanuit huis werken of werk je liever vanaf de Costa del sol? Zolang het jou in staat stelt om innovatief aan de slag te kunnen met het Microsoft Power Platform juichen wij het toe! Het gaat om het resultaat!

In jouw rol ben je verantwoordelijk om de wereld van onze klanten een stukje makkelijker te maken. Dit doe je door samen met collega’s de verschillende bedrijfsprocessen van de klant te analyseren, adviezen te geven over procesoptimalisatie en deze vervolgens te digitaliseren met het Microsoft Power Platform. Je bouwt bijvoorbeeld een Power App waarmee je de buitendienst toegang verschaft tot dezelfde informatie als het personeel op kantoor heeft. De week erop zorg je ervoor dat je middels Power Automate de medewerkers van een administratiekantoor repeterend werk uit handen neemt.

Uiteraard zorgen wij er samen met jou voor dat jij de juiste training en opleiding(en) krijgt zodat jij je werk ook goed kan uitvoeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat je begeleiding krijgt van een buddy.

Bij Cloudigy krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan jouw werkzaamheden. Zo stellen wij 20% van je contracttijd beschikbaar om aan zelfontplooiing te werken. Dit kan je bijvoorbeeld aan zelfstudie, bloggen of aan aan het uitzoeken van nieuwe features op het Power Platform besteden.

Daarnaast ga je samen met je collega’s met onze klanten in gesprek om de juiste oplossingen aan te dragen. Jij maakt samen met een collega een inschatting van de juiste oplossing, de benodigde uren en na akkoord van de opdrachtgever ga je samen met het team het advies omzetten in een waardevol product voor de klant.

Wat krijg je van ons?

Veel vrijheid en flexibiliteit

De mogelijkheid tot een leaseauto

Een kantoor op een centrale locatie in Amersfoort (op 1 minuut van de A1/A28)

20% van je contracttijd beschikbaar voor eigen invulling.

Onbeperkt aantal vakantiedagen.

Een salaris tussen de €2.500 en €3.100 (op basis van ervaring).

Een salaris dat meegroeit met onze organisatie.

Geïnteresseerd? De koffie staat klaar!

Stuur jouw sollicitatie naar jobs@cloudigy.nl (of gebruik het formulier hieronder) en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet gewaardeerd. 

Start jouw carriére bij Cloudigy.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om te komen werken bij Cloudigy. Laat ook direct je CV of LinkedIn profiel achter zodat we kunnen zien welke ervaring je al hebt.