Cloudigy Logo

Een helpende-hand voor Hematon

Bij Cloudigy, geloven we sterk in het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en hebben we het voorrecht om samen te werken met Patiëntenorganisatie Hematon, een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van mensen tijdens en na hun strijd tegen kanker. Onze samenwerking met Hematon is gebaseerd op het delen van kennis en expertise om hun missie te ondersteunen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Ons team bij Cloudigy heeft zich vrijwillig aangesloten bij Hematon om hen te helpen bij het ontwikkelen van krachtige Power Apps via het Microsoft Power Platform. Ons doel is om Hematon in staat te stellen op een gestructureerde en veilige manier gebruik te maken van verschillende applicaties. We staan Hematon bij met onze expertise omdat we geloven in hun mooie missie.

Empowerment door kennisdeling

Hematon heeft intern al enkele individuen die zich bezighouden met het ontwikkelen van oplossingen en applicaties via het Microsoft Power Platform. Wij zijn er om hen te ondersteunen en als vraagbaak te dienen wanneer het team op uitdagingen stuit. Onze kennisdeling zorgt ervoor dat Hematon nu in staat is om veel ontwikkelingen op te pakken met hun eigen medewerkers en vrijwilligers.

Een slimme benadering van middelen

Als stichting die afhankelijk is van giften, begrijpt Hematon het belang van verstandig omgaan met middelen. Dankzij onze samenwerking kunnen ze nu bepaalde oplossingen ontwikkelen met behulp van het Power Platform, waardoor ze geen externe software of producten meer hoeven aan te schaffen. Dit betekent dat meer van hun financiële middelen direct kunnen worden ingezet voor hun belangrijke missie om mensen te ondersteunen tijdens en na hun strijd tegen kanker.

Samen sterker voor een beter morgen

Onze samenwerking met Hematon is een voorbeeld van hoe bedrijven en organisaties kunnen samenwerken om positieve verandering te stimuleren. We zijn blij dat we Hematon kunnen ondersteunen bij het verbeteren van hun diensten en het efficiënter inzetten van hun middelen, zodat ze nog meer kunnen betekenen voor degenen die getroffen zijn door kanker.