PowerApps.

Om als bedrijf voorop te blijven lopen én je concurrent voor te blijven, is innoveren nodig. Slimme apps zijn hier vaak onderdeel van. Een slimme app ontwikkelen is veel minder complex en kostbaar dan men vaak denkt. De kennis zit ook vaak al in de organisatie, waardoor je het liefste door de personen met deze kennis de applicatie zou willen laten ontwikkelen. Echter deze medewerkers zijn vaak geen ontwikkelaars, waardoor de medewerker zijn kennis vertaald heeft naar bijvoorbeeld een Excel bestand. Het Excel bestand gebruikt men dan ook vaak als veredelde applicatie.

Wanneer een organisatie reeds al een Office 365 subscriptie heeft, kan er al op een eenvoudige manier gebruik gemaakt worden van diverse mogelijkheden om apps binnen de organisatie te maken, zonder dat er hoge ontwikkelingskosten bij komen kijken.

PowerApps is één van de krachtige mogelijkheden om simpele apps te bouwen welke binnen de organisatie gebruikt kunnen worden. Als bron kan nog steeds het Excel bestand gebruikt worden waar alle slimmigheden al in zitten, maar de medewerkers hoeven enkel en alleen de app te gebruiken om informatie in te zien of juist op te halen, zonder het Excel bestand ervoor te hoeven openen.

Powerapp voorbeeld

Voorbeeld PowerApps.

PowerApp Workshop.

Bij Cloudigy zien we veel verschillende processen binnen organisaties die vaak veel simpeler en eenvoudiger ingericht kunnen worden, helemaal als het ondersteund kan worden vanuit een app. Hoe maak je nu zo’n app en wat levert het de organisatie op?

Wij merken dat het vaak lastig is voor onze contactpersonen om directie te overtuigen van de meerwaarde van een bepaalde applicatie én deze te laten ontwikkelen. Daar hebben we wat op gevonden: PowerApps Workshop!

Bouw in een dag een eigen app waarmee je het verschil binnen jouw organisatie kan maken!

In deze workshop ontdek je wat het Powerplatform van Microsoft voor jouw organisatie kan betekenen!

We bouwen gezamenlijk een 1e versie van een PowerApp, passend binnen jouw organisatie zodat jij jouw organisatie kan overtuigen van de voordelen van PowerApps.

De PowerApps workshop is 1:1, waarbij er maximaal 2 deelnemers gelijktijdig kunnen deelnemen. We geven de workshop bij u op locatie.

Workshop opzet.

Contacteer ons.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de PowerApps workshop, dan kunt u middels het contact formulier uw interesse vrijblijvend kenbaar maken en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.