Automatisering & Apps2020-09-28T16:36:01+02:00

Automatiseren.

Bedrijven hebben vaak veel verschillende processen welke doorlopen moeten worden om het werk voor elkaar te krijgen. Medewerkers zijn vaak met veel van deze processen belast. Deze processen zijn vaak arbeidsintensief. Waar processen en mensen samenkomen komen er helaas ook fouten bij kijken, immers, waar mensen werken worden fouten gemaakt.

Waarom sommige processen dan niet automatiseren? Processen automatiseren welke routinematig zijn, kunnen vaak relatief eenvoudig geautomatiseerd worden. De controleslag kan daarbij gehouden worden door bijvoorbeeld in het automatiseringsproces een goedkeuringsfase in te bouwen. Na goedkeuring, zal het proces doorgevoerd worden.

Middels diverse automatiseringsmogelijkheden zoals Microsoft Flow, Logic Apps en andere scriptingsmogelijkheden zorgen we ervoor dat uw medewerkers productiever kunnen zijn.

Business Automation

Applicaties.

Applicaties die exact aansluiten op bedrijfsprocessen en bedrijfstoepassingen. Vaak denkt hier men aan applicaties waar aangepast maatwerk in zit, wat duur in aanschaf is, wat duur is in onderhoud is en niet toekomstbestendig is en daarmee groei in de weg zit. Voorheen klopte dat vaak, nu niet meer.

Op maat gemaakte applicaties met standaard bouwblokken, zodat het precies aansluit op de bedrijfsprocessen en doelstellingen. Veelal apparaat onafhankelijk in te zetten. Zowel vanaf een Windows apparaat, Mac apparaat als mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet te gebruiken. Geen lastige processen doorlopen om een app in de appstore te krijgen, maar direct beschikbaar voor de medewerkers waarbij de nieuwste app updates direct van toepassing zijn bij iedereen, zonder handmatige acties op de toestellen? Dat klinkt als onwerkelijk, wat het zeker niet hoeft te zijn.

Bij Cloudigy maken we applicaties op basis van Microsoft PowerApps. Hiermee kunnen we met de standaard blokken die Microsoft aanlevert, veel bedrijfsprocessen automatiseren. Geen “shadow ICT” meer met diverse Excel lijsten of onhandige constructies maar een simpele app die voor een ieder te gebruiken is. Medewerkers met een Office 365 Business (of hoger) licentie kunnen gebruik maken van de app, zonder extra licentie kosten.

Voorbeelden.

Applicaties op maat zorgen ervoor dat uw bedrijf slimmer en eenvoudiger kan gaan werken. Acties welke vanuit de app doorgevoerd worden kunnen geautomatiseerd worden.

Voorbeelden van applicaties kunnen zijn:

 • Veilig deel platform, laat uw medewerkers eenvoudig bestanden delen met derden, zonder dat ze hiervoor niet vertrouwde applicaties gebruiken zoals bijvoorbeeld WeTransfer.
 • Medewerkers in de buitendienst eenvoudig formulieren laten indienen, digitaal en direct doorgezet naar het juiste systeem.
 • Medewerkers eenvoudig foto’s vanaf een mobiel apparaat laten toevoegen aan klant/ project dossier.
 • Medewerkers zelfstandig nieuwe Microsoft Teams laten aanvragen via een app formulier, na goedkeuring zal het Team automatisch aangemaakt worden.

De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Of wilt u liever gewoon aan de slag? Op basis van een PowerApps introductiedag kunnen we gezamenlijk een vliegende start maken. Lees snel meer over deze mogelijkheden.

App development

Ondersteuning.

Wij maken uw bedrijfsapplicatie op maat voor u, wanneer gewenst kunnen wij wanneer de applicatie eenmaal in gebruik is voor een vast bedrag per maand ondersteuning bieden. Wilt u liever de ondersteuning zelf verzorgen? Ook dat is geen probleem.

Contacteer ons.

Heeft u vragen of bent u wellicht geïnteresseerd in welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn om te automatiseren en/of wij u kunnen helpen bij een applicatie op maat? Neem gerust contact met ons op.

  Lees hier onze laatste PowerApps blog.

  Wat is PowerApps?

  Wat is PowerApps? Hoe kan je met Microsoft PowerApps een maatwerk applicatie maken en hoe publiceer ik deze naar mijn eindgebruikers toe.

  Cloudigy

  Uw partner voor cloud infrastructuur.

  Hieronder kunt u onze laatste posts op Twitter terug vinden.

  RECENTE TWEETS

  Ga naar de bovenkant