Project omschrijving

Klant beoordelingssysteem

Voor een organisatie hebben wij onlangs een klantbeoordelingssysteem ontwikkeld.

Dit beoordelingssysteem stuurt éénmaal per 90 dagen een mail naar klanten die de afgelopen 90 dagen gebruik gemaakt hebben van de dienstverlening van onze klant. De klant kan eenvoudig vanuit het e-mail bericht een beoordeling geven waarbij een cijfer tussen de 1-10 gegeven kan worden.

De beoordelingen zijn te koppelen aan de klant, zodat bij onvoldoende beoordelingen het aftersales team contact kan opnemen met de klant om de dienstverlening te verbeteren. Deze informatie wordt bijgehouden in een PowerApp.

In een PowerBi rapportage kan men bekijken hoe de klantbeleving in zijn geheel beoordeeld is over de afgelopen periode(s).

Aanpassingen & mogelijkheden

Dit beoordelingssysteem kan gekoppeld worden aan diverse producten. Gebruikt u bijvoorbeeld Afas, Unit4, Exact of welke andere applicatie dan ook, vaak is het mogelijk om hier koppelingen mee te maken om de beoordelingen te versturen en bij te houden.

Heeft u andere wensen of behoeftes om geautomatiseerd e-mail berichten te versturen of interesse in deze oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact: