Dit is Cloudigy.

Cloudigy draagt zorg voor uw ICT cloud omgeving. Bij Cloudigy zijn we gespecialiseerd in het opzetten, configureren en onderhouden van uw Microsoft cloud omgeving.

Veel organisaties zijn momenteel bezig om het nieuwe werken te implementeren, waarbij het digitaal samenwerken met collega’s, leveranciers en klanten ook aanbod komt. Dit zijn vaak argumenten om te gaan werken vanuit de cloud, dit zodat toegang tot centrale content en de daarbij behorende applicaties gebruikt kunnen worden.

Organisaties die op de drempel staan om gebruik te maken van de (Microsoft) cloud, gaan vaak zonder plan gebruik maken van de verschillende cloud mogelijkheden, een veel gemaakte fout. Door een goed doordacht plan te hebben over de inzet van de cloud, kunnen de cloud ambities ook daadwerkelijk een succes worden.

Bij Cloudigy zijn we ervaren in het begeleiden van transities naar een cloud oplossing. Wij kunnen u zowel bij het opzetten van een “nieuwe” organisatie als bestaande omgeving helpen de juiste stappen te nemen. Bij Cloudigy kunnen wij het plan maken, de migratie uitvoeren en daar naderhand support op leveren. Cloudigy is gespecialiseerd in Microsoft Office 365, Azure, Enterprise Mobility Suite en Windows 10.

Cloudigy kan een werkplek faciliteren waarbij u gebruik maakt van Windows 10, Office 365 en de Enterprise & Mobility Suite. 

Binnen de cloudwerkplek maakt u o.a. gebruik van SharePoint waar uw data opgeslagen staat. Wij richten SharePoint in op basis van uw bedrijfsprocessen zodat het bij uw organisatie past. Daarnaast kunt u onder andere gebruik maken van de volledige Office Suite, Skype for Business, Teams, Flow, Powerapps en vele andere oplossingen. De toegang tot al deze cloud oplossingen beveiligen wij, alleen u en rechtmatige personen kunnen bij de data komen. Zo bent u veilig, onafhankelijk van uw locatie.

Wilt u meer weten over de cloud werkplek? Kijk dan eens op de pagina Cloud werkplek.

Bij Cloudigy kunt u een volledig modern werkplek concept afnemen. Is dit nu nog iets te veel van het goede? Dan is het ook mogelijk om enkele losse onderdelen door ons te laten inrichten.

Wilt u bijvoorbeeld alleen gebruik maken van e-mail vanuit Office 365 zonder verdere opties dan regelen we dat voor u.

Voert u momenteel zelf een migratie of oriëntatie uit welke raakvlak hebben met het M365 platform en loopt u tegen vraagstukken aan? Wij helpen u graag verder.

Gebruik maken van de cloud is vaak onderhevig aan een nieuwe werkwijze. Organisaties implementeren vaak snel en zonder een goed adoptie programma diverse cloud applicaties. Vaak merken organisaties deze gevolgen pas op na hier enige tijd in gewerkt te hebben én op momenten dat een organisatie onderhevig is aan groei. Zonder gedegen plan en ontwerp keuzes is het vaak lastig om weer orde op zaken te stellen.

Staat uw organisatie voor de keuze om gebruik te maken van de cloud, of heeft uw organisatie eerder niet (voldoende) nagedacht over het te voeren cloud beleid? Dan kan Cloudigy u hierbij helpen.

Cloudigy kan assisteren bij het ontwerpen en opstellen van een passend cloud beleidsplan.

Eén van de belangrijkste onderdelen in het succesvol gebruik maken van de cloud oplossing is uw medewerkers enthousiast te krijgen in de nieuwe manier van werken. Hier kan Cloudigy uw medewerkers in begeleiden door middel van workshops. Om de Office 365 workshops en trainingen af te nemen, hoeft u geen bestaande klant van ons te zijn.

Gebruikersondersteuning.

U wilt ongestoord uw focus houden op uw werk, zonder u zelf druk te hoeven maken over de werking van ICT faciliteiten? Dan is Cloudigy de partner die u zoekt!

SUPPORT

Technische ondersteuning op uw cloud omgeving.

We staan voor u klaar

Technische support voor een vast bedrag per medewerker per maand.

Contacteer ons

TRAINING

Train uw medewerkers in het gebruik van cloud oplossingen.

Maak een juiste cloud start

Zorg dat uw medewerkers optimaal gebruik maken van Office 365.

Contacteer ons

BEVEILIGING

Veilig samenwerken in een beveiligde cloud omgeving.

Veilig in de cloud

Onafhankelijk welk apparaat, altijd een veilige cloud werkplek.

Contacteer ons

Op zoek naar uw cloud werkplek?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons