Power Apps Freelancer

Het Power Platform van Microsoft zorgt voor veel nieuwe mogelijkheden. Daar waar er al jarenlang een gigantisch tekort is aan app ontwikkelaars, brengen low code platformen zoals het Microsoft Power Platform hier verandering in. De komende 5 jaar zullen er alleen maar meer applicaties ontwikkeld worden (5x zoveel als in de laatste 40 jaar bij elkaar) volgens onderzoek van Gartner. Dit betekent dat veel organisaties op andere manieren invulling moeten gaan geven aan hun applicatie behoeftes. Doordat er al jaren een groot tekort is aan ontwikkelaars van applicaties, is er hier een groot verschil tussen vraag en aanbod.

Citizen developers:

Om het tekort van applicatie ontwikkelaars terug te dringen is het low code no code concept in het leven geroepen. Dit is een platform waarmee in relatieve simpele stappen applicaties ontwikkeld kunnen worden, zonder dat de applicatie ‘maker’ een ontwikkelaars achtergrond hoeft te hebben, ook wel Citizen Developer genoemd.

Microsoft heeft hier het Microsoft Power Platform voor ontwikkeld. Een platform dat binnen bijna iedere Microsoft 365 licentie vertegenwoordigd is. Hiermee maakt Microsoft het mogelijk om applicaties (Power Apps) te ontwikkelen zonder dat hier ontwikkelaarsvaardigheden voor nodig zijn.

Steeds meer organisaties maken gebruik van het Power platform (in 2020 maakt 86% van de Fortune 500 organisaties er gebruik van), waardoor het product gebruik in 1 jaar met 700% gestegen is.

Gebruikers kunnen middels het Microsoft Power Platform de eenvoudige bedrijfsprocessen automatiseren en digitaliseren naar applicaties zonder hier diepgaande platform kennis van te hebben.

Developer Gap

Ingewikkelde Power Apps & Flows

Waar de basis applicaties eenvoudig zijn te realiseren door een ‘gewone’ gebruiker, is het voor hen wat lastiger als er applicaties benodigd zijn met meer functionaliteit ten opzichte van de basis functionaliteiten. Denk hierbij niet alleen aan de Power App zelf maar ook aan het proces daarachter. Door hierin zoveel mogelijk te automatiseren zorg je ervoor dat het proces echt digitaliseert en automatiseert.

Bij Cloudigy begrijpen we dat dit niet altijd even eenvoudig is als dat het lijkt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agent kennis up to date is waardoor we onze klanten kunnen helpen bij het vervullen van hun applicatie behoeftes.

Bent u op zoek naar een Power Apps Freelancer dan kunnen wij u helpen bij diverse gerelateerde zaken op dit platform. Doordat we ook veel kennis van de licenties hebben zal altijd de best passende licentie keuze geadviseerd worden voor de app behoeftes die er spelen. Hierbij houden we rekening met uw functionele behoeftes én uw budget.

Wanneer u opzoek bent naar een Power Automate Freelancer of een Power Virtual Agent Freelancer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen en/of chatbots is iets waar wij ons al veelvuldig mee bezig gehouden hebben.

Platform onafhankelijk

Het gebruik van PowerApps en de bijbehorende onderdelen zoals de Power Automate Flows en/of chatbots integreren we zoveel mogelijk in bedrijfsprocessen.

Maakt uw organisatie al veelvuldig gebruik van Microsoft Teams? Dan koppelen we zoveel mogelijk van de App processen aan Microsoft Teams. Gebruikers kunnen daardoor eenvoudig vanuit één applicatie hun werkzaamheden blijven uitvoeren.

Veel mobiele gebruikers? Geen probleem, applicaties kunnen eenvoudig gepubliceerd worden naar IOS, Windows, Android of web, waardoor ze op elk platform te gebruiken zijn.

PowerApps Freelancer

Power Platform Governance Freelancer

Wilt u met uw organisatie gebruik gaan maken van het Power Platform of maakt u er al gebruik van?

Dan is het belangrijk dat u nadenkt over het gebruik van dit platform en wat de spelregels zijn. Door een gedegen governanceplan én de implementatie daarvan zorgt u ervoor dat uw medewerkers op een verantwoordelijke manier gebruik maken van het platform. U wilt immers geen datalek in uw organisatie hebben vanuit het PowerPlatform.

Bent u opzoek naar een (freelance) specialist op het gebied van Microsoft Power Platform Governance? Zowel voor het opzetten van de spelregels als de technische inrichting ervan? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Training en ondersteuning

Bent u al begonnen met het ontwikkelen van PowerApps, Flows en/of chatbots maar heeft u nog wat hulp nodig bij de diverse onderdelen? Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om uw vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen.

Dit kunnen wij doen door een algemene basis training aan te bieden of juist een training op maat welke gebaseerd is op uw exacte wensen en behoeftes.

Bent u al begonnen met het ontwikkelen van een Power App, Power Automate Flow of Power Virtual Agent chatbot en loopt u tegen uitdagingen aan waarbij u de hulp en kennis wilt gebruiken van een ervaren (freelance) specialist? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Contact

    Tot slot

    Bent u opzoek naar een Freelancer Power Apps, Power Automate Freelancer of een Power Virtual Agent freelancer, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om uw situatie toe te lichten.