Trainingen.

Door slim gebruik te maken van verschillende (cloud) technologieën kunt u vaak veel efficiënter werken, waardoor u meer tijd heeft voor belangrijke zaken. Het gebruik van deze nieuwe technologieën is vaak simpel, nadat het u is uitgelegd. Bij Cloudigy kunnen wij trainingen verzorgen die u helpen bij het begrijpen van de nieuwste technologieën. Dit kan zowel 1:1 als klassikaal. De trainingen zijn bedoeld voor zowel de minder ICT vaardige medewerkers als de meer ervaren medewerkers.

De trainingen welke wij vanuit Cloudigy faciliteren zijn afgestemd op uw wensen en eisen. De trainingen zullen bij u op locatie gegeven worden.

Trainingen welke wij geven hebben betrekking op de producten uit onze diensten. Zo kunnen wij trainingen voor uw medewerkers geven om hen kenbaar te maken met de verschillende Office 365 en werkplek oplossingen. Hoe gebruikt u nu een specifieke Office 365 applicatie zoals bijvoorbeeld MS Flow? Of hoe kunt u gebruik maken van de Bookings applicatie binnen Office 365? Zo zijn er vele voorbeelden beschikbaar.

Waarschijnlijk weet u zelf ook nog niet welke oplossingen er vanuit het Office 365 portfolio voor u interessant kan zijn.

Bij Cloudigy begrijpen we dat, voordat we een training samenstellen is het belangrijk om te weten waar behoefte aan is, waar lopen uw medewerkers nu tegen aan. Om een passende training voor uw medewerkers te kunnen faciliteren zullen we vooraf diverse vraagstukken aan u voorleggen om te toetsen waar behoefte aan is. Afhankelijk van de behoefte kunnen we u een prijsvoorstel doen van de training.

Een aantal kant en klare trainingen zijn ook beschikbaar, hierin leggen we de diverse producten uit.

Deze trainingen zijn in videocontent beschikbaar (niet specifiek afgestemd op uw organisatie), of te boeken als training op locatie welke wél afgestemd kan worden op uw organisatie.

De volgende trainingen zijn reeds beschikbaar:

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, óók als uw ICT omgeving niet door ons geïmplementeerd is.

Bedrijfsconsulting.

Veel medewerkers werken volgens bepaalde methodieken, dit zijn vaak methodieken welke vroeger gebruikelijk waren in het dagelijks leven.

Deze methodieken en werkwijze hoeft op het moment dat uw organisatie gebruik is gaan maken van nieuwe applicaties zoals bijvoorbeeld Office 365 niet persé nog de meest efficiënte te zijn. Met verschillende oplossingen van onder andere Office 365 kunnen zaken slimmer makkelijker en efficiënter uitgevoerd worden. De dagelijkse routine van uw medewerker op digitaal vlak kan misschien wel veel slimmer en efficiënter uitgevoerd worden dan hij of zij denkt dat het kan. Dit door optimaal benut te maken van diverse nieuwe oplossingen vanuit onder andere office 365.

Bij Cloudigy herkennen we dit, we zien dat medewerkers vaak vast houden aan hun werkmethodes en daar niet graag vanaf willen stappen omdat ze niet weten hoe het ook kan. Op het moment dat we deze medewerkers laten zien hoe het ook kan, staan deze medewerkers vaak open voor het herzien van hun werkmethodes.

Om nieuwe technieken op een juiste manier te laten adopteren binnen uw organisatie is er aandacht nodig voor de adoptie onder uw werknemers.

Hoe pakken wij dit bij Cloudigy aan?

Om een goed beeld te krijgen van de huidige manier van werken, is het belangrijk dat we een deel van de werkdag met diverse werknemers van uw organisatie meekijken. We zullen op die momenten bekijken hoe werkzaamheden uitgevoerd worden. Vervolgens zullen we op een later moment aanbevelingen geven hoe én of er optimalisaties in het werkproces mogelijk zijn door slimmer gebruik te maken van diverse al beschikbare oplossingen. Indien gewenst kunnen we dit samen met de betreffende medewerkers invoeren om te bekijken of het daadwerkelijk het gewenste succes heeft.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, óók als uw ICT omgeving niet door ons geïmplementeerd is.