Office 365 basis training.

Ziet u door de bomen het bos niet meer wanneer u gebruik maakt van Office 365?

U krijgt veel verschillende applicaties tot uw beschikking binnen uw Office 365 abonnement , maar waar dienen deze applicaties voor? Waar kan u het voor toepassen? En nog belangrijker, hoe kunnen deze applicaties uw helpen in uw dagelijkse werkzaamheden?

U bent hierin niet alleen, vele anderen hebben dezelfde vragen.

Het is uiteraard mogelijk om zelf onderzoek te doen naar de verschillende functionaliteiten en het doel van de verschillende applicaties zelf te ondervinden door het te gebruiken met het risico dat u ze niet in de kracht ervan gebruikt. Of u leunt ontspannen achterover tijdens een inspiratiesessie over Office 365 en laat u verrassen door de mogelijkheden welke de verschillende Office 365 applicaties u kunnen bieden.

Cloudigy kan u een Office 365 basis kennis sessie verzorgen, hierbij leggen wij u in de basis uit waar welke applicatie binnen Office 365 voor bedoeld is, hoe u hier optimaal gebruik van kan maken en wat het voor meerwaarde aan uw organisatie kan leveren.

Dit doen we aan de hand van een interactieve sessie met slides, demo’s en praktijk voorbeelden zodat u geïnspireerd aan de slag kunt met de producten binnen uw Office 365 omgeving. Indien mogelijk passen we de training graag toe op de uitdagingen waarmee u binnen uw organisatie te maken heeft.

De Office 365 basis training kunnen wij bij uw op locatie verzorgen. Heeft u geen geschikte ruimte met beamer? Dan verzorgt Cloudigy de locatie.

De Office 365 basis training is al te boeken vanaf €65.- per persoon (Minimaal 10 deelnemers). De training duurt een dagdeel.

Vraag vrijblijvend informatie op voor een bij uw organisatie passende Office 365 basis training.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]