Cloud werkplek.

De werkplek van Cloudigy is een werkplek welke vanaf elke locatie gebruikt kan worden zonder dat u inlevert op functionaliteit en veiligheid. De werkplek is volledig gebaseerd op Microsoft365 technologieën zoals Office 365 en Azure.

U werkt vanuit een beveiligde Microsoft cloud omgeving samen met uw collega’s, partners en klanten. U kunt uw bedrijfsdata vanaf uw computer, telefoon of tablet benaderen. Zo heeft u vanuit uw broekzak eenvoudig en veilig toegang tot uw bedrijfsomgeving. De werkplek van Cloudigy geeft u ook nog eens de mogelijkheid om routinematige acties te automatiseren, zodat er tijd overblijft voor de belangrijke zaken: Uw business.

De werkplek van Cloudigy biedt u daarnaast volop veiligheid, zo worden bedrijfstoepassingen beveiligd aangeboden op uw mobiel of tablet. U kunt uw documenten en e-mails zodanig beveiligen dat deze alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. Zo kunt u er zeker van zijn, dat wanneer u een vertrouwelijk document of e-mail met anderen deelt het ook alleen door gerechtigde personen te gebruiken is.


Helaas hebben we allemaal te maken met spam, phishing en andere aanvallen op de digitale kantooromgevingen van organisaties. Uw organisatie is hier geen uitzondering van, ook u kunt doelwit worden van phishing of nog erger, aanvallen gericht om uw onderneming schade toe te brengen. In de werkplek omgeving van Cloudigy verminderen we de kans hierop door een extra security laag toe te passen. Elke URL die u vanuit uw e-mail berichten open zal gescand worden op mogelijke phishing, malware of andere kwaadwillende acties. Op deze manier verminderen wij de kans dat u hier slachtoffer van word.

De full package werkplek van Cloudigy is voor zowel de starter als de reeds gevestigde organisatie een oplossing voor de toekomst. Of u hier nu als éénmanszaak of een fortune500 organisatie in wording gebruik van maakt, de cloud werkplek van Cloudigy groeit of krimpt met uw organisatie mee.

De cloud werkplek van Cloudigy is volledig gebaseerd op een concept waarbij er geen tot weinig servers benodigd zijn, een eigen e-mail server, domein controller en fileserver zijn niet benodigd. Hierdoor vallen de aanschafkosten en de onderhoudskosten vele malen lager uit t.o.v. een klassiek server client infrastructuur. Bij de werkplek van Cloudigy worden de kosten per medewerker berekenend, waardoor direct inzichtelijk is wat de ICT kosten zijn van een extra medewerker (TCO). Met dit concept kunt dan ook makkelijk op en af schalen.

Benieuwd of de cloud werkplek ook voor uw organisatie kan werken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.