Realtime beveiliging.

Niets is vervelender dan spam of andere ongewenste mail, veel organisaties hebben te maken met verschillende vormen van spam, phishing en cyberaanvallen. Daar waar spam berichten vaak alleen maar vervelend zijn, is phishing en een cyberaanval veel vervelender. U kunt bedrijf kritische gegevens op deze manier kwijt raken, maar deze kunnen ook op straat komen te liggen met alle gevolgen van dien. Voorkomen is daarbij beter dan genezen.

Bij Cloudigy begrijpen we dat en zorgen we ervoor dat uw organisatie grip krijgt op dit soort berichten. Doormiddel van cloud beveiliging op basis van Machine Learning zorgen we ervoor dat alle URL’s en documenten die bij uw organisatie via de e-mail binnenkomen netjes gescand worden en indien er kwaadaardige software aangetroffen is, deze geblokkeerd worden. Dat geldt ook voor de toepassingen zoals Office 365 SharePoint, Onedrive en MS Teams welke onderdeel zijn van de Cloudigy werkplek.

Wij van Cloudigy ontzorgen u door ervoor te zorgen dat verdachte content op een juiste manier afgehandeld wordt zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken.

Wilt u meer weten over hoe deze dienst uw organisatie kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zie hier hoe de oplossing werkt.

Content beveiliging.

Wie verstuurd er niet eens per ongeluk een document aan de verkeerde ontvanger, verliest een USB stick of stuurt een e-mail bericht met gevoelige informatie. Je wilt natuurlijk niet dat deze bedrijfsdata in verkeerde handen komt.

Hoe fijn zou het zijn als je je Office documenten zo kan beveiligen, dat alleen geautoriseerde personen het betreffende bestand kan openen? Wanneer het document doorgestuurd is naar een niet geautoriseerd persoon, kan deze persoon het document niet openen én jij als auteur kan zien wie een document heeft proberen te openen.

Of je wilt een e-mail bericht versturen waarin gevoelige informatie staat welke absoluut niet bestemd is voor andere personen dan de ontvanger zelf, dan zou het geweldig zijn om e-mail berichten te kunnen versturen die alleen door de ontvanger gelezen kunnen worden, zonder dat deze persoon ze bijvoorbeeld kan doorsturen of printen.

Deze functionaliteit kan vanuit de Cloudigy werkplek afgenomen worden zodat u en uw collega’s op een veilige manier data intern én extern kunnen delen.

Hoe werkt deze techniek?

Op basis van een e-mail adres worden rechten op documenten en e-mail berichten geplaatst. Op dit zelfde moment wordt er als het ware een “toegangssleutel” gegenereerd waarmee toegang tot het document verkregen kan worden, de sleutel is als het ware in twee delen gedeeld. Één deel is opgeslagen in het document, de tweede helft in de Microsoft cloud. Wanneer een document geopend wordt moeten beide toegangssleutels gematched worden, toegang tot het tweede deel dat in de Microsoft cloud staat, kan alleen verkregen worden wanneer iemand over de juiste inloggegevens beschikt (e-mail adres + bijbehorend wachtwoord.)

Dat betekent dus dat wanneer iemand in het verleden wél toegang had tot bepaalde documenten en e-mail berichten, deze toegang niet meer actief is op het moment dat iemand uit dienst gaat en zijn of haar account geblokkeerd is. Bedrijfsdata meenemen naar een concurrent of volgende werkgever is om die reden dan ook niet meer mogelijk.

Benieuwd wat deze dienst voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zie hier hoe de oplossing werkt

Voorwaardelijke toegang.

Wie gebruikt zijn zakelijke laptop nooit voor privé zaken? Dat zullen er weinig zijn. Vaak in een lunch pauze even snel social media afspeuren, die specifieke webshop nog eens bekijken, vanaf een zakelijke laptop worden niet alleen zakelijke activiteiten uitgevoerd. Dit vergroot de kans dat via er malafide websites kwaadaardige software op uw apparaat terecht komt. Dat willen we uiteraard niet.

Dit willen we allereerst voorkomen, maar als dat niet te voorkomen is, willen we zorgen dat de impact hiervan zo laag mogelijk is voor de organisatie. Wachtwoorden welke op deze manier bemachtigd worden, zouden nutteloos zijn, wanneer er alleen middels multifactor authenticatie ingelogd kan worden.

Met voorwaardelijke toegang kunnen we ervoor zorgen dat wanneer bijvoorbeeld een apparaat als niet compliant gemarkeerd is, bijvoorbeeld wanneer het besmet is met een virus of malware, ervoor zorgen dat toegang tijdelijk geblokkeerd is, of dat een gebruiker zijn identiteit extra moet aantonen door bijvoorbeeld multifactor authenticatie.

Cloudigy helpt u graag op weg naar een veilige cloud omgeving.

Benieuwd wat deze dienst voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zie hier hoe de oplossing werkt