Microsoft 365

Microsoft 365 is een breed begrip, het bevat zowel de onderdelen Office 365 als de verschillende beveiligingsmogelijkheden. Heeft u hulp nodig bij het optimaal in gebruik nemen van de diverse Microsoft / Office 365 onderdelen? Of juist hulp nodig bij het inrichten van de beveiliging? Lees dan vooral verder over de mogelijkheden op deze pagina.

Cloud beveiliging

Veel organisaties maken al gebruik van Microsoft 365. Soms bijvoorbeeld alleen met de e-mail, soms al wat meer door ook bijvoorbeeld Microsoft Teams te gebruiken. Maar is er bij deze oplossingen al voldoende rekening gehouden met de beveiliging? Veel organisaties gaan ervan uit dat “Microsoft” dat regelt. Dat is niet het geval, hier dient wel degelijk wat voor te gebeuren. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 1 op de 100 gebruikers elke maand gehackt wordt?
Met enkele eenvoudige tegenmaatregelen kunt u dit voorkomen. Lees snel verder wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Cloud werkplek

Een werkplek welke volledig in de Microsoft Cloud opgenomen is & daardoor optimaal functioneert met alle Microsoft 365 onderdelen?

Dat is de werkplek die Cloudigy u kan bieden. Een werkplek voorzien van de verschillende beveiligingsmogelijkheden én een werkplek welke volledig op maat voor uw gebruiker automatisch geïnstalleerd wordt. Automatisch de juiste applicaties voor de medewerker geïnstalleerd, zonder tussenkomst van IT?

Dat en nog veel meer is mogelijk met de werkplek van Cloudigy. Lees snel verder voor meer informatie.

Samenwerken

Het werken vanuit huis is sinds Covid-19 steeds meer een geaccepteerde situatie geworden. Het eenvoudig samenwerken aan documenten en projecten vergt soms uitdagingen als aanwezigheid op kantoor niet mogelijk is. Steeds meer organisaties grijpen daarom op de mogelijkheden vanuit Microsoft 365. Microsoft Teams, OneDrive en SharePoint helpen daarbij. Wij kunnen u helpen om op een efficiënte en veilige manier gebruik te maken van de samenwerkingsmogelijkheden vanuit Microsoft 365. Klik hier voor meer informatie.

Overige diensten

Benieuwd welke extra diensten we rondom Microsoft 365 nog meer kunnen bieden? Bekijk dan eens onze overige diensten pagina.

Niet gevonden wat u zocht? Of wilt u meer weten over specifieke (Microsoft 365) onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.